Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Annetaan puput hyvään kotiin

0 €
Annetaan pupuja HYVÄÄN kotiin! Valkoisen Pupun nimi on Pörrö, ja musta pupu on Laku. Tulevat toistaiseksi hyvin toimeen, kunhan on tarpeeksi paljon tilaa liikkua. Molemmat ovat uroksia. Puput pitäisivät päästää nyt uuteen kotiin, kun meillä on elämäntilanne muuttunut eikä heille ole niin paljon aikaa, mitä haluaisin heille antaa.. Saa parhaiten kiinni sähköpostin kautta vuorotyöni takia

Vi ger bort våra kaniner till ett BRA hem! Vita kaninens namn är Pörrö och den svarta heter Laku. Kommer än så länge bra överrens, bara de har tillräckligt strot utrymme. Båda är hanor. Båda kaninerna borde få ett nytt hem, där de får den uppmärksamheten de förtjänar. Tyvärr har livssituationen för oss ändrat så har ej tid att ge dem den tid som jag skulle vilja.. ni får bäst kontakt via majlen pga mina olika arbetstider.
Ilmoittaja: PörröLaku Sijainti: 66400 Laihia  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.