Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

1,0ha.MÄÄRÄALAN TONTTI+ HALLI ETELÄKUOPIOSSA

1,0 ha tontti jossa kasvatettu marjoja ym. luomukasveja marjapensaita, mansikoita, yrttejä. Tontti on humuspitoista multaa n.60-75cm.ja siitä aina 5,0m.saakka moreenipitoista maata maaperätutkimuksen mukaan.Tontille on vaihtoehtona myös kasvihuoneiden rakennusoikeudet valmiina. Jos kiinnostaa kasvihuoneviljely niin voin opastaa viljelyn aloittamisessa sekä kasvihuoneiden rakentamisessa. Tarjolla on myös puutarhakonekalustoa sopivaan hintaan.
Tontilla on hirsirakennus, kooltaan 5,5m/ 3,5m kahden huoneen mökki jota voi käyttää asuintilana vaikka rakennustöiden aikana ja sen jälkeen saunamökkinä. HIRSIMÖKKI MYYNNISSÄ MYÖS ERIKSEEN !!! Tontilla on 60 neliön halli/varastorakennus jossa on Crawfordin nosto-ovi + teräksinen käyntiovi päädyssä. Hallirakennus on rakennettu v.2010 ja sähköt on 380/220v. Mittaritaulu vaihdettu 2016 etälukumittariksi . Tontilla on oma kaivo sekä valmius vesiosuuskuntaan, jos sen haluaa. Lisäksi tontille on tieliikenneliittymä sekä korjaamopihaoikeus jos haluaa rakentaa korjaamohallin,rakennusoikeudet on myös toiseen halliin+omakotitalolle.
Tontilla on koivuvaltainen puusto sekä jonkin verran pihkapuustoa. Kuva 1.on otettu 2016 ja mansikat on jo tuottavia kuten herukkapuskatkin tuottaa täyssatoa....Mikäli tällainen eteläinen/lämmin tontti jonne ei ensimmäiset pakkaset tule häiritsemään niin tässä olisi sellainen monipuolinen tontti myynnissä. MIKÄLI HALUAT LISÄÄ TIETOA NIIN SOITTELE NIIN KERRON TONTISTA LISÄÄ !! Soittaa voi klo 10 -20 aikana p.0400-743706. SOITA JA TIEDUSTELE .
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.