Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

Käyttämätön Microsoft Surface Book takuulla

1 100 €
Erittäin edullisesti käyttämätön Microsoft Surface Book myynnissä. Vaihdettu takuuseen 03/2018. Lisälaitteet uudenveroisia. Läppärin ja lisälaitteiden kuitit mukana Laitteen takuu voimassa 02/2020.

Surface Book on täydellinen laite korkeakouluopiskelijalle ja luovassa työssä työskenteleville. Muistiinpanojen ja merkintöjen tekeminen on vaivatonta Surface Pen:in kanssa. Uusimman Surface Pen:in ansiosta kirjoitus tuntuu kuin kirjoittaisi tavalliselle paperille, eikä kirjoittaessa ole ollenkaan viivettä. Surface Bookin näppäimistöä on kehuttu parhaimmaksi kannettavan näppäimistöksi, ja kirjoitustuntuma onkin huomattavasti parempi kuin nykyisissä Applen Macbookeissa Key travel 1.60 mm vrt. Apple 0.55 mm. Myös monesti Windows-koneiden ongelmana on huono touchpad, mutta Surface Bookin touchpad on likimain samanlainen kuin Applella, eli aivan kärkiluokkaa.

Tekniset tiedot https://www.microsoft.com/fi-fi/store/d/surface-book/8txj08q9lxdt/LXF3?activetab=pivot3aoverviewtab

- Core i5 prosessori
- 8 GB RAM
- 13.5 PixelSense kosketusnäyttö
- 128 GB SSD Tallennustila laajennettavissa helposti MicroSD-kortilla.
- Jopa 12h akunkesto

Alkuperäistarvikkeiden lisäksi mukaan tulee arvo väh. 350€:

Surface Bookin teholaturi https://www.verkkokauppa.com/fi/product/36940/htvmq/Microsoft-Surface-Book-102W-virtalahde eli mukaan tulee kaksi laturia. Huomattavasti kätevämpää, kun toinen voi olla kotona ja toinen matkassa.

Uusin Surface Pen Takuu voim. 09/2018, joka huomattavasti paranneltu vrt. edelliseen malliin. Uuden kynän ansiosta kirjoitustuntuma ei juuri eroa paperista. Kynälle mukaan myös vaihtokärkipaketti.
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/38144/jdgnr/Microsoft-Surface-Pen-kyna-vari-koboltinsininen

Mukaan SD-kortin adapteri, jolla tallennustilan laajennus on helppoa. https://shop.baseqi.com/products/ninja-stealth-drive-for-microsoft-surface-book

Mukaan myös Samsung Evo Plus 128GB SD-kortti, arvo 79€

Kuvan hiiri myyty erikseen.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.