Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

EMMALJUNGA yhdistelmävaunut, vaununkopalla ja vaihdettavalla ratasosalla

250 €
Myydään Emmaljungan Duo Compi Edge Classic - yhdistelmävaunut, joissa siis erillinen kova vaununkoppa, joka asetetaan runkoon suoraan, sekä myöhempää käyttöä varten vaihdettava istuinosa. Mukana myös pehmeä kantokassi, se ei ole emmaljungan oma, mutta yleismalli niin sopii niin ratas kuin vaunuosaan tai sitä voi käyttää lämpöpussina esim rattaissa, 2x topatut jalkapeitteet, integroidut hyttysverkot molemmissa kuomuissa. Todella siistikuntoiset, lähes uudenveroinen kunto. Pientä hentoa käyttöjälkeä toki voi löytyä. Olleet käytössä yhdellä vauvalla kopan kanssa 10kk, ratasosan kanssa n. puoli vuotta. Pidetty hyvää huolta mm. säilytetty sisällä, ei lemmikkejä eikä tupakointia.
Vaununkopassa kätevä nostettava selkänoja, kehtojalakset pohjassa, hengittävä patja, ThermoBase pohja eli kesällä saa ilman kiertämään ja talvella sen sijaan eristettyä. Kantohihnat. Kuomu jossa aurinkolippa, tuuletusluukut sekä hyttysverkko sisään rakennettuna. Markkinoiden tilavimpia vaunukoppia. Kätevä klikkaus vaunun runkoon ja painamalla molemmin puolin helppo irroittaa pois. Istuinosassa sama kätevä mekanismi. Samoin kuomussa sisäänrakennettu hyttysverkko ja tuuletusluukku. Jalkatuen sekä selkänojan saa säädettyä mieleiseen asentoon, myös täysin makuulle. Integroidut 5-pistevyöt ja etukaari pehmusteella. Ratasistuimen voi lapsen kasvaessa kääntää irroittamalla istuin rungosta, kasvot menosuuntaan. Runko-osassa saman kokoiset isot ilmakumirenkaat joka nurkassa, säädettävä E.a.s.t-jousitus. Säädettävissä oleva nappityöntöaisa. Suuri metallinen alakori ostoksille. Tukeva perinteinen, metallinen jalkajarru. Erinomaiset niin kaupunki kuin maaseutu käyttöön, kelistä ja ajopinnasta riippumata!

Hinta on 250 euroa ja siitä en valitettavasti tingi. Tästä edullinen ja hyväkuntoinen setti seuraavalle
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.