Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Sunmar 8500

35 000 €
Todella mahtava matkavene, moottori on 200- hv, dieseltamd41b, 1991 vm noin 1200 tuntia, huollettu ja vaihdettu kaikki tiivisteet, eristetty moottorihuone, keulapotkuri, lämminvesivaraaja, vhf, karttaplotteri garmin 520 s, kaiku, autopilootti, wc-istuin ja letkut/ pumput, uusittu.makea vesitankki ruostumatonta. Makuupaikat, sekä keulassa ja takahytissä.
Mukana tulee erittäin tukeva traktorivetoinen traileri, joka on tehty tälle veneelle.
Mycket bra sjöbåt, motor tamd41b, 1991 åsmodell, servad årligen, motorrummet ljudisolerat/plåtad, bogpropeller, varmvatten beredare, vhf, Garmin kartplotter520s autopilot, wc stol, slangar,pumppar förnyad, vattentank av rostfri. Sovplatser i framkajutan och bak. Med kommer en mycket stabil traktordragen båtkärra som är gjort till denna båt.
Vuosimalli: 1986
Tunnit: 1300
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.