Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Matkailuauto, Husbil

Oletko myymässä matkailuautoasi? Etsimme matkailuautoa joka olisi kuiva ja lämmin kesät/talvet, kilometrejä kertynyt kohtuullisesti, matkalla huollettu ja korjattu asianmukaisesti, tietenkin katsastettu, kaiken maailman dingelidongeleita saa olla, vuoteet takana ja edessä, lämmityksestä huolehtii kiertävä neste tai tehokas ilmalämmitys, tehokas moottori ei ole haitaksi, muutama juttu jota en halua on takakeittiö, rattivaihde ja maksaa siitä yli kahdeksaa tonnia. Myös yli 3,5 tonnin omamassa ok. Tarjoukset/yhteydenotot e-mailiin.

Seuraava teksti Googlen kääntäjällä käännetty.

Säljer du din husvagn? Vi letar efter en husbil som skulle vara torr och varm somrar / vintrar, kilometer uppvuxna på ett rimligt sätt, ordentligt underhållna och reparerade på vägen, naturligtvis undersökta, dingelidongvärldar över hela världen, sängar bakom och framför, uppvärmning cirkulerar flytande eller effektiv luftvärme, effektiv motor är inte en nackdel, En sak som jag inte vill ha är ett pentry, ett svänghjul och det kostar mer än åtta ton. Också över 3,5 ton ok okej.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Matkailuautot & Asuntovaunut Tyyppi: Ostetaan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.