Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

CHEVROLET CHEVY VAN 6,2 DSL. AUTOPROJEKTI

Myyn aikapulani takia yhdeksäkymmentä luvun chevy vani autoprojekti, projekti on hieman kesken ja siittä voi tehdä loppuun pakun/asuntoauton/ h-a. kun takatila on vielä tekemättä. Moottori+ autom.laatikko on remontoitu n.32000km.sitten ja nyt ollut muutaman vuoden projektina. autoon pitää hioa/maalata konepelti, vasen takaovi,jarrut ja siinä kait isoimmat työt ovat. Pohjat on tehty n.2v.sitten kokonaan. Mikäli kiinnostaa niin soittaa voi klo.10,00-20,00 aikana p.0400-743706. en vastaile viesteihin !! , ennen kuin menen isoon leikkaukseen. Eli nyt myyn edullisesti pois !! Soita jos kiinnostaa niin kerron lis
Ää autosta ja mitä kaikkea siihen on tehty...!! ARKISEN TYÖN AHKERILLE AHERTAJILLE 06-09,12-18 JOTKA EIVÄT OSAA LEVÄTÄ LAAKEREILLAAN...NIIN NYT HUIPPUTARJOUS ARKISEN VIIKONLOPUN KUNNIAKSI !! Tiedustelut vain soittamalla klo.10,00-20,00 aikana ja nyt myyn talven alta pois....TÄSSÄ ON TODELLA HYVÄ/EDULLINEN AUTOPROJEKTI JOSSA VALTAOSA ON JO TEHTY... Mutta tästä voi tehdä nyt hetikin pakettiauton ,kun takaosa on tyhjää tilaa !!!
Ilmoittaja: Jarmo Sijainti: 70870 Hiltulanlahti  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.