Ilmoitus on vanhentunut!

Myydään kiltti 8-vuotias ponitamma

1 900 €
Haikein mielin myyntiin 11.5.2010 syntynyt eestinhevostamma Arbe. Säkäkorkeutta ponilla on noin 146cm ei virallinen mittaus.

Tasoltaan tällä hetkellä HeC-B ja hypätty kotona 70-80. Ei tiettävästi kilpailtu, mutta kapasiteettia on varmasti oikean ratsastajan löytyessä! Tykkää hypätä ja on esteillä erittäin miellyttävä ja reipas ratsastaa. Sileällä rauhallinen ja yhteistyöhaluinen. Maastossa mennyt isossa porukassa hyvin - muttei ole täysin maastovarma tällä hetkellä.

Toiminut aiemmin ratsastuskoulussa, mutta todettu ettei ole monen ihmisen ratsu. Saattaa testata varovaista ratsastajaa, joten ei ihan aloittelijalle. Ei tee kuitenkaan mitään tyhmyyksiä. Hoitotoimenpiteissä kiltti mutta ajoittain tammamaisen levoton. Kengitys, lastaaminen yms. sujuvat ongelmitta.

Ponilla syntymästään lähtien ollut toinen silmä syvemmällä kallossa ja on siksi pienempi. Silmä on osittain sokea. Silmä ei kuitenkaan haittaa ponin elämää/käyttöä millään tavalla.

Kiva poni junnulle tai miksei kokonsa puolesta myös aikuiselle!
Asiallisesti hoidettu ja kengitetty.
Tulee toimeen yksin ja laumassa.

Lisäkuvia ja videoita yhteyttä ottaville!

Hintaan sisältyy Wintecin estesatula ollut ponilla käyttö satulana suitset tulee kans mukaan sekä sopimuksen mukaan suojia/loimia yms.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Hevoset & Hevosurheilu Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.