Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Omakotitalo Kotirannalta

187 000 €
Myydään 1962 rakennettu omakotitalo Kotirannalta. 2 makuuhuonetta, iso olohuone. Asuinkerroksessa ei ole tarvetta remontille. Talo on kolmessa kerroksessa, kerrosala asuinkerroksessa n. 90 m2 ulkopinta-ala 96 m2, plus kellari huonekorkeus n. 210 cm ja ullakko. Kellarin yhteydessä on lämmin autotalli. Tontti on 1260 m2 vuokratontti vuokrasopimus tällä hetkellä voimassa vuoteen 2043 saakka. Pihassa on puuliiteri.

Taloon on tehty 2004 täysi remontti ulkoseinät, salaojat, putket, viemärit sekä lämmitysmuoto muutettu öljystä kaukolämpöön, sekä lisäksi sisäpintaremontti 2013. Asunnossa on kaksi saunaa hetivalmis sähkösauna asuinkerroksessa ja puusauna kellarissa. Olohuoneessa on varaava takka.

Remontoimalla saa runsaasti lisää tilaa sekä kellarissa että vintillä.

Kellarissa ei ole asuinhuoneita tällä hetkellä. Yksi isompi huone kellarissa on tällä hetkellä käytössä saunan jäähdyttelyhuoneena, siellä on sohva ja kolme nojatuolia. Kellarissa on lisäksi kolme pienempää ja yksi isompi huone, jotka ovat täysin muokattavissa tekemättömiä. Olimme ajatelleet yhdistää isoimman huoneen yhteen pienemmistä huoneista, ja tehdä jonkinlaisen toisen olohuoneen kellariin mutta se on vielä tekemättä. Vintin huonekorkeus on n. 190 cm korkeimmassa kohdassa, mutta korkeinta kohtaa ei ole kovin suurelta leveydeltä koska harja lähtee laskuun.

Vintti on jaettu kahteen suurehkoon huoneeseen ja portaiden yläpäässä olevaan eteiseen. Vintti kuitenkin vaatisi remontointia mikäli siitä halutaan täysin asuinkelpoinen. Varastoimme kesävaatteet talven ajaksi ja talvivaatteet kesäksi vintille, eikä niihin tartu mitään hajua.

Lähetän mielelläni kuvia, ja myös näyttö järjestyy helposti.
Ilmoittaja: Vesa Aro Sijainti: 65230 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.