Ilmoitus on vanhentunut!

1500- luv tyylisiä tammituoleja etelä-Euroopasta

* Voi kokeilla tarjouksen jättämistä, katsotaan sitten. Vastaan jos hyväksyn.

Myydään 1-2 kpl etelä-eurooppalaisia kaiverrettuja tammituoleja. Italia / Espanja, runsaat kaiverrukset.

Patinaa, liimakorjaus, naarmuja ,jälkiä ja pikku kolhuja, vähän petsin kulumista, aika näkyy näissä, silti hyväkuntoisia, lujia rakenteeltaan, eivätkä huoju yhtään. Istuinosatkin ehjät.

Korkeus 113 cm, leveys 46 cm, istuink 48 cm.

* Tuolit on täysin malliltaan kuin 1500-luvun lopun Italiassa. Oikea ikä on kuitenkin 1800- lukua.

Minulla oli näitä ennen 4 kpl, mutta tuoli ,jonka istuinosasta puuttui pieni palanen olen hajottanut osiksi. Lisäksi yhden jätän itselleni.

Myynnissä on siis 2 ehjää tuolia.
Myydään myös yksittäin.
Näiden tuolien hinta on 350 eur kpl / tai mahdollinen hyväksytty tarjous.

* Näille tuoleille olisi myynnissä kaveriksi myös 1500- luv lopun mallinen ,mahtava ja harvinainen tummaa puuta oleva Espanjalainen kirjoituspöytä. Pöytä ja sen aiemmat viat on nyt korjattu.

Rautavarsinen ,koristeinen pöytä on meillä harvinainen, niitä ei maassamme koskaan näe myynnissä. Jos siis etsit uniikkia pöytää joko kirjoituspöydäksi tai pöytäryhmäksi, niin löydät pöydän tältä osastolta.

* Sitten olisi vielä erikseen myynnissä 2 näitä tuoleja isompaa ja korkeampaa samantyylistä 1500- luv lopun mallia olevaa Renesanssituolia. Niissä on myös hienot kaiverrukset. Pöydälle olisi siis saatavana 4 kpl tyyliltään siihen sopivia tuoleja, 2 korkeampaa pöydän päihin ja nämä 2 hieman matalampaa sivuille.

Kolmaskin tuolipari on laitettu myyntiin, nämä ovat uustuotantoa ja tyyliltään 1400- luv lopun Italialaista x- kirjaimen muotoista Savonarola munkkituolimallia, ks tältä osastolta.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.