Ilmoitus on vanhentunut!

Kaksi isoa ja raskasta enkelipatsasta

240 €
* Alennettuun hintaan.

2 suurta ja painavaa enkeliä. Ehjiä, ei kolhuja. Ostaja noutaa nämä itse, koska ovat täysin ehjiä ja voivat kuljetuksessa kolhiintua. Silloin ostaja itse vastaa siitä miten on nämä suojannut kuljetuksen aikana.

Sininen puhaltaa pasuunaan ja kainalossa sininen keihäs, jossa kullanvärinen, kolmihaarainen kärki.
Enkeli on jotain harmaata,raskasta massaa.
Väritetty päältä vahaliiduilla, siivet maalattu kulutetun näköisiksi kultamaalilla. Jalusta jätetty harmaaksi.

Korkeus enkelillä on 75 cm, leveys 32 cm ja keihään pituus 110 cm. Raskas,painaa 7 kiloa. Ehjä, ei ole palasia lohjennut. Pasuuna 34,5 cm on irtonainen ja sen voi kuljetuksen ajaksi poistaa , jotta ei rikkoudu.

Punainen enkeli on suunnilleen samaa kokoa ja yhtä painava, enkeli pitelee käsissään Gloria- nauhaa, joka tarkoittaa kunniaa. Kauniit herkät kasvot, pinta maalattu.

Myydään vain yhdessä parina hintaan 240 eur, ei erikseen.

* Katsomalla muut ilmoitukseni löydätte lisää kristillistä antiikkia mm. aito, iso ,harvinainen 1600- luv kastemalja / almuvati pakotettua kuparia, Englantilaiset kirkon puukilvet Raamatun symboliikalla tai suuri messinkivati Raamatullisella aiheella.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.