Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

BabyBjörn lautanen ja lusikka 2 kpl aterinsetti

5 €
BabyBjörn Lautanen ja lusikka, Pinkki ja Lila on fiksu ja hieno lautassetti, jossa on 2 kpl lautasia ja 2 kpl lusikoita. Tämän setin ansiosta lapsen on helppo syödä itse, sillä kolmiapilan muotoisen lautasen avulla ruoka on helppo saada aterimiin sen sijaan, että ruokaa täytyy jahdata lautasen reunoja pitkin tai joskus jopa pöydälle asti.

Lusikka on suunniteltu lautasen muodon mukaan ja ne sopivat niin oikeaan kuin vasempaan käteen. Varren alaosassa olevan renkaan ansiosta lapsen käsi ei liuu ruokaan ja varren takaosan syvennyksen avulla lusikan voi laittaa lautasen reunalle pureskelun välissä niin etteivät ne liuu ruoan sekaan.

Lautanen ja lusikka on helppo puhdistaa ja ne voi pestä astianpesukoneessa. Vältä kuitenkin niiden laittamista lähelle tiskikoneen lämpöelementtiä. Tämä lastenlautanen on valmistettu kahdesta osasta, minkä ansiosta sisälautasen voi irrottaa.

Ikäsuositus: 4 kk +

Pinkissä lusikassa on hieman porkkanadta oranssia värjäytymää ja molemmissa lusikoissa on pieniä naarmuja. Muuten setti on erittäin siisti ja aina koneessa pesty.
Ilmoittaja: Hanna Reuterhorn Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.