Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Selviytyjät Lumen ja jään linnut

15 €
Kun yhdistetään maailman huippuihin kuuluvan lintukuvaajan upeat valokuvat ja lintutieteilijän asiantuntevat ja elämykselliset tekstit linnuista elinympäristöissään, luvassa on luontokirjojen vuoden tapaus.

Selviytyjät - Lumen ja jään linnut esittelee lajeja, jotka tulevat toimeen pohjoisen vaativissa oloissa yli talven tai jopa muuttavat sen ajaksi tänne, kuten koskikara. Mukana on tunturien ja havumetsien lintuja, harvalukuisia sekä kaikille tuttuja siivekkäitä - esimerkiksi salaviisas korppi, arvoituksellinen lapinpöllö, ruokoviidakon viiksitimali ja tunturien lumivalkoiset riekko ja kiiruna.

Varesvuon kamera vangitsee yksityiskohtia ja tilanteita, joita silmä ei ehdi tallentaa. Kuvissa on dramatiikkaa, koskettavia luontonäkymiä ja ilmeikkäitä yksityiskohtia. Koskimiehen teksti kuvailee eri lajien elintapoja ja selviytymisstrategioita. Mukana on myös kulttuurihistoriallista tietoa.

Markus Varesvuo on ollut päätoiminen lintukuvaaja vuodesta 2005. Tuhansia hänen valokuviaan on julkaistu luontokirjoissa ja alan aikakausjulkaisuissa eri puolilla maailmaa. Hänelle on myönnetty lukuisia arvostettuja kansainvälisiä palkintoja. Fil.lis. Pertti Koskimies on lintututkija ja tietokirjailija, suomalaisen luonnontuntemuksen eturiviä. Hän on esiintynyt pitkään radiossa sekä lehtien palstoilla ja julkaissut suosittuja lintu- ja luontokirjoja, muiden muassa Suomen lintuoppaan 2005.

Teoksen taittaja, Minna Luoma, on moninkertaisesti palkittu graafinen suunnittelija. Kahdesti hänen suunnittelemansa kirja on valittu Vuoden kauneimmaksi, ja useita on nimetty Vuoden kirjavalioiksi.
Ilmoittaja: Nina Hautala Sijainti: 25570 Teijo  Näytä kartalla
Osasto: Kirjat & Kaunokirjallisuus Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (142)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.