Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Mercedes-Benz S600 LANG V12 BITURBO 500hv

16 500 €
Harvinaninen 5,5L S600 LANG V12 BITURBO 500hv! 2003. Ajettu 118tkm.
Hyvin pidetty ja huollettu, sekä juuri katsastettu, seuraava katsastus 11/2019.
Autossa on V12 bensamoottori kahdella turbolla. Hinta uutena perusvarustein 214000e. Koneessa on 500hv ja 800nm vääntöä. Erittäin harvinainen, Auto on erittäin hienossa kunnossa. Alustan osat ovat erinomaisessa kunnossa. Alusta massattu ja kotelosuojattu 30.12.2015, tästä tarkastus ja todistuslaput +kuitit.
Varusteita on ihan riittävästi. Ohjauspyörä säätyy sähköllä joka suuntaan ja on myös lämmitetty ! Tuplailmastointi, eli takana oma ilmastointi !
Taka ja sivulasit lämpöeristetyt ja infrapunasuojatut. Kojelaudan verhoilu on parempaa lehmän nahkaa ja kattoverhoilu mokkanahkaa. Deluxe/multicontour penkit on paremmasta lehmästä kuin vakioässän sekä tietysti ilmastoidut / lämmitetyt ja varustettu hierontatoiminnolla. Takapenkit toimii myös sähköllä ja ovat ilmastoidut / lämmitetyt + saa puolimakuu-asentoon. Äänentoisto = BOSE.
Napista säädettävä alusta, imuovet / takaluukku, 19 LORINSER vanteet. Ajoltaan todella hiljainen ja äärettömän mukava. ABC active body control eli hydraulinen alusta jossa voi valita korkeuden napista + SPORT asento. 4.8 sekuntia nollasta sataan, huiput rajoitettu 250km/h.

Tässä yhdistyy superhieno luxusauto ja urheiluauto. Autoa on äärimmäisen mukava ajaa. Vaihteisto vaihtaa huomaamatta ja ajaminen on helppoa ja vaivatonta. Jos kuitenkin haluaa käyttää auton voimavaroja, painetaan kaasupoljinta reippaammin ja auto muuttuu hetkessä todella urheilulliseksi. Voimaa on oikeasti niin rajusti että ajovakauden hallinta ESP on syytä pitää päällä.
Auto on pidennetty LANG, eli takana riittää tilaa.
Näytössä myös TV-toiminto. Ympärysvalaistus, himmennetty taustapeili, sivupeilit kääntyvät peruutusasentoon kun pakittaa, penkeissä 3 muistipaikkaa säädöillä.
Autossa on nyt alla talvirenkaat alumiinivanteilla vähän ajetut Hakkapelitta 9. Kesärenkaat Lorinserin vanteilla takana 275/35-19, edessä 245/35
Vuosimalli: 2003 Mittarilukema: 118000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.