Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

EMMALJUNGA yhdistelmävaunut Duo Edge/Classic

200 €
Myydään Emmaljungan yhdistelmävaunu Duo Edge & Classic. Vaununkoppa iso ThermoBase-ilmastoitu Edge, kahta beigen sävyä. Integroitu hyttysverkko, aurinkolippa, tuuletusluukku takaosassa, jatkettava tuulisuoja. Hengittävä patja, puuvillasisus. Jalkapeite. Kehtojalakset pohjassa. HighPro-pääsuoja. Markkinoiden tilavimpia vaununkoppia, ja käy pikalukituksella runkoon kiinni. Käyttöikä 0-n.12kk.
Ratasosa, jossa mustaa ja harmaata. Integroitu hyttysverkko. Tuuletusikkuna. 5-pistevöt, turvakaari. Deluxe jalkapeite. Istuimen voi asettaa kasvot meno tai tulosuuntaan. Helppo pikalukitus. Säädettävä selkänoja ja jalkatuki.
Classic crypto- rungossa säädettävä niveltyöntöaisa, metallinen tavarakori, metallinen jalkajarru, patentoitu e.a.s.t-jousitus, easyfix- kiinnitys kopalle ja istuinosalle. Ilmakumirenkaat, kaikki saman kokoiset niin hyvät eri maastoissa.
Kaupan päälle viellä musta babytrollin pehmeä kantokassi, jota voi käyttää niin ratas kuin vaunuosassa! tai lämpöpussina.

Yhdellä käytetty n. 1,5v. Tullut tuttavaperheeltä käyttämättöminä meille. Otettu käyttöön 2013. Sisällä pidetyt, eläimetön ja tupakoimaton koti. Siistit ja hyväkuntoiset kuten kuvissa, mutta toki jotain pientä käyttöjälkeä voi olla. Myydään noudettuna 200 euroa, en tingi ja en varaile.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.