Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Myydään omakotitalo Vöyrillä Rekipelto

79 000 €
Asuinpinta-ala on noin 147 m2. Oma tontti 4850 m2
6 h + k + kph/s + 2 wc + askarteluhuone + autotalli + autokatto + varastotilat.

Talo on rakennettu vuonna 1980 rauhallisessa alueessa Rekipellossa, Vöyrillä. Rakennusmateriaali puu ja tiili. Kattomateriaali pelti uusittu 2007. Kunnan vettä. Maalämpöpumppu ja porakaivio vuodesta 2012.

Ensimmäisessä kerroksessa on halli, keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna, pannuhuone ja pieni kylmähuone. Ikkunoilla on tuuletusluukut.
Olohuoneessa on kaksi suurta ikkunoita etelän suuntaan ja muurattu takka. Keittiöllä on kaksi ikkunoita länteen ja etelään. Kahdella makuuhuoneella on suurta komeroita ja ikkunat ovat länteen ja itään.

Toisessa kerroksessa on olohuone kaksi makuuhuonetta ja vessa. Kaikilla huoneella on komeroita ja penkit jossa on säilytystilat. Olohuoneessa on puupaneeli sekä seinällä että katolla. Siellä on myös kolme ikkunoita ja parveke jossa saat nähdä aurinkoa länteen. Lattialla on muovimatot.

Tontilla on autokato noin 32 m2 ja varasto-talo noin 18 m2 jossa on mukava makuupaikka ja pieni parveke yläpuolella. Tontilla kasvaa vanha Åkerö omenapuu ja viinimarjapensaita ja karviaismarjapensaita. Suuri osa tontista on luonnollinen.

Remontit. Uusi peltikatto 2007, pintaremontti kylpyhuoneessa ja saunassa 2008, uudet kaakelit keittiössä 2008, kalliolämpö-installaatio 2012. Kiinteistötutkimus on tehty.

Omakotitalon osoite on Kyromossavägen 415 Vöyrillä, lähellä Isokyrön raja. Vöyrin keskustaan on noin 8 km matka ja siellä on kaupat, pankki, apteekki, koulut, terveyskeskus ja muut palvelut.
Ilmoittaja: Linnéa Klemets Sijainti: 66600 Vöyri  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.