Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Yorkshirenterrierin pennut

800 €
Myydään yorkshirenterrierin 2 tyttöä ja poika syntynyt 1.8.2018 ja luovutuksessa 1.10 lähtien , nyt ovat 5kk ikäisiä. Pennut ovat pieni kokoisia nyt painaa 1kg, 1,1kg ja 1,3kg täysikasvuisena painaa alle 2kg. Kovia leikkimään , virtaa täynnä ja iloisisa. Pikkuset kasvanut hyvässä rakkaudessa. Pennuista nyt hyvin näkee minkä näköisiä niistä tulee isoina. Kaikki ovat hyvin tottuneet turkin hoitamiseen. Pennuilla on hyvä silkkiturkki. Sisäsiisti ,tekevät tarpeensa paperille ja käyvät myös pihalla tarpeilla. Madotettu, sirutettu ja kaikki rokotukset tehty. Emä asuu samassa talossa. Pikku kaverit odottavat uutta kotia hyvässä perheessä.
Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää.puh. 0409104355 myös whatsappilla voi soittaa.Parhaiten saa kiini arkipäivänä 15 jälkeen.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.