Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

2h+avokeittiö+kph+s+terassi, 54m2

700 €
Vuokrataan erinomaiselta paikalta Palosaarella toisen kerroksen moderni 2h+avokeittiö+kph+s+terassi. Asunto sijaitsee 1996 rakennetussa hissillisessä kerrostalossa aivan Palosaaren oppilaitosten ja keskustan välittömässä läheisyydessä. Asuntoon on juuri tehty mittava remontti.

Keittiössä mm. uudet kodinkoneet mukaan lukien integroitu astianpesukone. Kylpyhuoneessa täysin uudet seinä- ja lattialaatat, sadesuihkukokonaisuus, suihkuseinä, wc, allaskaappi + pidee hana, LED-valopeili ja LED-kattovalaisin. Kylpyhuoneessa lattialämmitys ja tilavaraus pesukoneelle. Sauna tumman hohtava valkoisine laudeosineen. Saunassa myös uusi upea pylväskiuas ja kirkas lasiovi. Asunnossa seinäpinnat maalattu valkoiseksi. Lattiamateriaalina laminaatti. Eteisessä uusi peililiukuovikokonaisuus siivouskaapilla. Makuuhuoneessa tapetoitu metallinhohtoinen shampanjansävyinen tehosteseinä. Makuuhuoneesta kulku parvekkeelle. Parvekkeella komposiittilaudoitus.

Yhteiset tilat: Pyörä- ja urheiluvälinevarasto, oma häkkivarasto. Tolpallinen autopaikka 16€ / kk on myös mahdollista vuokrata erikseen.

Vuokrauksen ehdot:
Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen irtisanomisajankohta on 1.6.2019 vuokrasopimuksen alkamisajankohdasta.
Ei kotieläimiä
Tupakoiminen kielletty
1kk vuokratakuu
Luottotiedot tarkistetaan
Laaja kotivakuutus oltava voimassa asuntoon muutettaessa
Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen huoneistoon toimitettavasta sähköstä energialaitoksen ja sähkön toimittajan kanssa
Vesimaksuennakko 23€/hlö/kk, tasataan kulutuksen mukaan
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.