MYYTY!

Auto isommän väen kuljettamiseen 7 hengen tila-auto Mazda 5

1 600 €
Hyvä ja pirteä käyttöauto isomman porukan kuskaamiseen. Omassa taloudessa vain kolme henkeä, niin ei tarvetta näin isolle autolle. Voidaan myös vaihtaa pienempään suurinpiirtein saman ikäiseen ja hintaiseen autoon. Huomioida myös kauppakassit Pienellä Diesel koneella.

Auto hyvillä varusteilla, löytyy monitoimiratti, ajotietokone, automaattinenilmastointi, ajonvakausjärjestelmä, luistonesto. Hyvät projektorivalot, sekä sumuvalot edessä ja takana. Takaluukussa on virtapistoke esim kylmälaukulle. Mukitelineitä jokapaikassa, sekä etupenkkien takana pöydät. Audiojärjestelmään on 3,5mm AUX liitin ja Iphonen ohjaus lightning kaapelilla. Takalasit sävytetty. Takana liukuovet, niin ei tartte peljätä, että takana istuvat kolhisivat vieressä olevia autoja ovilla.

Kahdet avaimet.

Moottori 2.0l, 107kw

Seuraava katsastus 17.9.2019 mennessä.

Taloudellista ajoa, vähäruokainen ja ajonevovero pikkasen yli 300€
Vuosimalli: 2005 Mittarilukema: 398000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.