Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Omakotitalo Laihialta läheltä palveluita

149 000 €
Kunnostettu omakotitalo isolla pihamaalla Laihian Kanervatieltä.
3 makuuhuonetta, 2 wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone,sekä sauna. Joten tilaa löytyy hyvin myös isommalle perheelle. Olohuone suuren kokoinen, ja se yhdistyy ruokailutilaan johon mahtuu suurempaakin pöytää.
Säilytystilaa löytyy asunnosta todella hyvin. 2 vaatehuonetta, eteisessä kaapit, sekä ulkovarasto autotallin yhteydessä. Autotallin vierestä löytyy myös katospaikka toiselle autolle. Suurehkon tontin 1051m2 pihamaalta löytyy mm. kukkaistutuksia, terassi, leikkimökki, sekä pyykinkuivaus ja matto telineet. Asunnossa on tehty hyvin remonttia tapetoimalla seiniä, maalaamalla, sekä laminaatti lattia laitettu keittiöön, sekä makuuhuoneisiin 2013. Myös Keittiöön tehtiin remonttia 2013, jolloin keittiökaapistot uusittiin, keraaminen liesi ja astianpesukone ostettiin. Myös lämminvesivaraaja huollettiin 2017. Asunnossa on keskuspölynimuri. Terassi tehtiin talon sivuun 2014. Varastosta löytyy myös iso arkkupakastin. Kuntokartoitus taloon on suoritettu 2013.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/kanervatie-4
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.