Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Hevosia ja poneja vuokraukseen

20 €
Pornaisten Laukkoskella etsii kivat ja kiltit hevoset ja ponit säänkestäviä vuokraajia. Talli pieni kotitalli. Löytyy 20x60m kenttä valolla, ulko wc ja kylmä vesi. Tallilla rento, maalaisjärjellinen, pääasiassa aikuisharrastajista sekä muutamista fiksuista teineistä sekä äiti-lapsi kombeista koostuva porukka. Meiltä löytyy hepat vaikka kaveruksille tai omaa rauhaa kaipaaville. Käydä voi niin usein kuin haluaa, kaikki on sovittavissa.

Hinta 160e 8 kerran kortilla, jolloin kerta hinnaksi jää 20e. Ilman korttia kerta hinta 22e.

Tallilla käy myös opettajia, joiden tunneille voi halutessaan osallistua.


-Hea tasoinen, musta, 165 säkäinen, entinen ratsastuskouluhevonen, pv tamma. Ratsastaessa hyvä työmoraali, hieman hidas, mutta tekee kiltisti pyydetyt tehtävät. Hoitaessa osaa olla lohikäärme sille päälle sattuessaan, useimmiten vain väärin ymmärretty. Toimii johdonmukaisella käsittelyllä. Kantaa selässään aremmankin ratsastajan, miellyttävät askeleet istua, laukka iso.


-vab tasoinen iso 170 säkäinen traki ruuna, opetus mestari tyyppinen.


-Hea tasoinen lämppäriruuna, perusasiallinen ja kiltti työmyyrä, yrittää aina parhaansa. 165 säkäinen. Nauttii myös harjailusta ja seurustelusta.


-Heb tasoinen lämppäritamma, kulkee omalla moottorilla, huomauttaa jos ratsastaja tekee väärin, ei tee kuitenkaan mitään hölmöä, tämä opettaa ratsastamaan, toimii myös lapsilla alkeistunneilla, joten ei ole mahdoton ratsastaa. Tarvitsee vain vähän hevosenlukua taitoa ja kehittymishalua sekä peiliin katsomistaitoa ratsastajalta. 160 säkäinen.


-Heb tasoinen vekkuli 135 säkäinen poniruuna, kulkee omalla moottorilla, joskin välillä sattuu laiskempiakin päiviä joukkoon. Hoitaessa osaa kokeilla ponimaiseen tapaan pidetäänkö jöötä, ratsastaessa tosi simppeli ja kivat askellajit.


-Heb tasoinen 130 säkäinen vuonistamma, super kiltti lasten poni, ei pukita, pure tms hölmöile. Täydellinen lastenponi ja nätti kuin karkki.


-heb tasoinen metrinen shettistamma, perus as
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.