Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Volkswagen Passat 1.9 TDI PwD Highline 96kw vaihtokin käy Moottori ohjelmoitu

1 500 €
Myydään tai vaihdetaankin, jos jotain mielenkiintoista tarjotaan. Hyvillä varusteilla oleva Passatti. Sk-Autosound ohjelmoinut moottorin ohjainlaitteen, joten väännöt ja kulutus paremmat kuin vakiona. Sisällä musta nahka alcantara sisusta, toki vähän kuskin penkin sivussa kilometrit näkyy, mutta muuten ehjät ja penkinlämppäritkin toimii. Moottori vaihdettu 460tkm kohdilla 378tkm ajettuun ja samalla vaihdettu jakopää eli vielä 50tkm seuraavaan vaihtoon. Korilla ajettu nyt 503tkm ja moottorilla 420tkm. Katalysaattori juuri vaihdettu ja 2 ahdinletkua. Etu- ja takajarrupalat vaihdettu ja muutama jarrusatula. Käsijarru säädetty. Öljynvaihto myös tehty. Uudet 18 kesärenkaat Hankook ostettu kesäkuussa 2018 550 euroa, 18 vanteet maalattu mustiksi on kuvassa likaiset. 16 talvirenkaat on hyvät. Alusta madallettu: Koni. Takakontissa valmiina subbarille liitokset. Etuvalot on vaihdettu vuonna 2015 Cobran Xenon-muutossarjalla. Ilmastointi toimii. Huoltokirja ja kuitteja vuosien varrelta. Katsastettu Maaliskuussa.

Apukuskin ovi ei avaudu kuin sisältä kahvasta ja oikean puoleinen takaovi ei aina aukea keskuslukosta, joku sähkövika. Webasto irroitettu, koska vaatisi huoltoa. Toinen vetareista ajoittain pienesti ääntää.
Vuosimalli: 2002 Mittarilukema: 503000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.