Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Siisti Focus

1 350 €
Myydään tarpeettomana pois diesel-auton alta siisti ja hyvin huollettu 1.6 Ford Focus Giha-mallinen todella vähällä ajokilometrillä.
Varusteet
Alkuperäinen cd-soitin, abs, 2 x airbag, kuljettajan sähkösäätöinen penkki, sähkölasit edessä, sähköpeilit, ohjauspyörän radio/soittimen säädin, penkkilämmitin, läämmitettävä tuulilasi, kaukosäätöinen lukitus, jalopuu kojelauta, lohkolämmitin, uudet Nokian Nordman kesärenkaat Fordin alumiinivanteilla, metalliväri, erittäin hyvät nastarenkaat, huoltokirja, yms...
Huoltohistoria:
Ruostesuojattu, eli vain pieniä ruostepisteitä merkityksettömissä kohdissa, uusi pakoputki ja takapönttö, uudet jarrulevyt ja jarrupalat, äskettäin on vaihdettu tuulilasi, lasipyyhkimet, moottorin öljy ja suodatin, vaihdelaatikkoöljy, vetonivelten suojakumit, ilmasuodattimet.
Auto on ollut hyvissä käsissä ja palvellut perhettä luotettavasti, ja siksi on siitä pidetty kunnolla huolta.
Sisätilat ja penkit ovat todella siistejä ja virheettömiä ja konekin käy moitteettomasti, eikä syö tai vuoda mitään öljyä tai nestettä!
Tietysti vähän käyttöjälkiä löytyy, mutta ikään nähden ei niin paljon.
Vuosimalli: 2000 Mittarilukema: 130000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.