Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Odla egen matsvamp hemma. Oma sieniviljelmä

30 €
Nu kan du enkelt odla din egen matsvamp hemma i trädgåden eller t.o.m på balkongen med färdigt ympad björkstock. Jag säljer stockar ympade med mycel från shiitake, ostronskivling eller kungsmussling. Placera stocken på ett skuggigt ställe, och om några månader kan du skörda din egen svamp. Stocken ger sedan skörd i flera år. Pris 30€/stock eller 2 st för 50& Ring eller smsa för mer info.
Nyt voit viljellä ruokasientä kotona puutarhassasi tai vaikkapa parvekkeella valmiiksi ympätyillä koivutukeilla. Myyn tukkeja johon on ympätty joko shiitakesientä, osterivinokasta tai kuningasvinokasta. Laita tukki varjoiseen paikkaan ja muutaman kuukauden kuluttua saat ensimmäisen oman sienisatosi. Sen jälkeen tukki antaa satoa useamman vuoden ajan. 30€ yksi tukki, 50€ kaksi tukkia.
Ilmoittaja: Gunilla Sijainti: 68970 Överpurmo  Näytä kartalla
Osasto: Lähituotettua Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.