Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Merikajakki

Merikajakki on yleisin 480-550 cm Klassiset merikajakit ovat noin viiden metrin pituisia, leveys 56-59 cm. Pituus antaa sekä hyvän rahtitilan että hyvän sulavan liukumisen ja nopeuden vedellä. Merikajakki toimii hyvin kaikilla vesialueilla, kuten meri melontaan tai järvellä. Sekä päivä että harjoitusmatkoilla sekä pidemmän viikon yöpymisellä. Lasikuidun kajakkeilla on hieman parempi liukumaanm vedessä. Muovisilla kajakkeilla on se etu, että jos meloat paikassa jossa on paljon kiviä tai jos aiot vetää kajakkin kallioille, se ei ole yhtä herkkä. Valikoimassamme on sekä lasikuitu, hiilikuitu että muovisia kajakkeja. Autamme sinua mielellään löytämään oikean kajakin. Muista aina käyttää pelastusliiviä, kun melot.

Tarjoamme nopean toimituksen ja online toimituksen kaikilla merikajakeillamme kohtuuhintaisilla kuljetushinnoilla koko Suomessa.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
p: 040-7529338
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.