Vesikiertoinen takka - Vattenmantlad kamin

2 800 €
Säljes Nexus Aqva, en energismart värmemöbel som är tillverkad i Tyskland av Erwin Koppe. Braskaminen passar för vattenburet uppvärmningssystem, värmer både luft och vatten och använts 6 vintrar. Effekt 11 kw: Vatten 7 kW och Luft 4 kW. Höjd 162 cm, bredd 57 cm, vikt 260 kg och rökrörsdiameter 15 cm. Elektronisk styrenhet och golvplåt ingår. Kaminen står fortsättningsvis installerad på plats.

Myydään Nexus Aqva vesikiertoinen takka, Saksassa tehty. Takka sopii vesikiertoisen lämmitykseen ja lämmittää sekä ilman että veden. Käytetty 6 talvea. Teho 11 kw vesi 7 kw, ilma 4 Kw. Korkeus 162 cm, leveys pyöreä 57 cm ja painaa 260 kg. Elektroninen ohjausyksikkö ja suojapelti kuuluu hintaan. Takka on edelleen asennettua meillä. Lisätietoa puh 050 5256697
Ilmoittaja: Vattenmantlad kamin Sijainti: 65450 Sulva  Näytä kartalla
Osasto: KOTI & ASUMINEN Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.