Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Upea rivitalon PÄÄTYASUNTO Hyvinkäällä

222 000 €
Velaton myyntihinta: 222 000 €Vuonna 2009 valmistunut rivitaloasunto, jossa on yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja parveke länsi-lounaaseen. Alakerrassa avoin olohuone-/ keittiöyhdistelmä sekä pesutilat. Olohuoneesta käynti terassille, jonne kesäisin paistaa aurinko puolilta päivin aina iltamyöhälle saakka.

Huoneistolle kuuluu kaksi lämmitystolpalla varustettua autopaikkaa ja talon kellarissa oleva todella iso huoneistokohtainen lämmin varasto. Lisäksi varastosta löytyy erillinen polkupyörille tarkoitettu säilytystila.

Asuinalue on rauhallinen ja peruspalvelut, kuten ruokakauppa n. 100m, ala- ja yläkoulut sekä sairaala ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvinkään keskustan palvelut 3,5km. Paikallis- ja kaukoliikenteen pysäkille n. 60 m. Matkustusaika Helsinkiin linja-autolla n. 1h. Asuinalueelta nopea yhteys Helsinki-Tampere moottoritielle.

Tule tutustumaan ja löydä itsellesi koti ilman remonttihuolia!

Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.