Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

BMW 318i e46

4 000 €
Nyt olisi myynnissä erittäin hyvin pidetty bemari kohtuu kilometreillä, auto on niin sisältä kuin ulkoakin erittäin hyväkuntoinen ja ei syö/vuoda mitään nesteitä. Auto on Tectyl käsitelty joka kolmas vuosi viimeksi 2016 ja on ruosteeton. Löytyy Automaatti ilmastointi, peruutus tutka ja sähkötoiminen takalasin verho. Auto ei pidä mitään turhia ääniä ja vaihteisto vaihtaa kuin uusi. Huoltokirjaa löytyy uudesta asti. Maalipinnassa lepää kova-vaha ja kyllähän se kiiltääkin. Öljyt ja suodatin on vaihdettu 10000km välein viimeksi alle 1000km sitten Autossa on JOM-Blueline coil-over alustasarja jossa on vielä säätövaraa ylös ja alas, Vakio alustan saa mukaan kaupan päälle.
Jarrupaloissa ja levyissä on hyvin kulutuspintaa jäljellä.
Miinuksia sen verran että takaluukku aukeaa vain kauko-ohjaimella tai manuaalisesti avaimella kahva pitäisi tulla kuntoon uudella takaluukun johto-sarjalla joka on jo ostettu viime omistajan toimesta ja tulee auton mukana. Auton kesävanteina toimii Lenso CL5 vanteet uudehkoilla kesäkumeilla ja talvi vanteina toimivat hyväkuntoiset BMWn vakio vanteet hyvillä talvikumeilla. Kesävanteiden kanssa hinta on 4600e. Lisähintaan voi saada M-Tech2 etupuskurin joka on maalattu automaalaamolla ja etupuskurin lipan Maxton design. Takalasit ovat tummennettu liikkeessä ja niissä on vielä vajaa 10 vuotta takuutta. Auton hinta on valmiiksi tappiin tingitty niin turha tulla tarjouksien kanssa.
Jos olet kiinnostunut niin laita rohkeasti viestiä tai soita numeroon 0451362930 Talar också svenska!!
Vuosimalli: 1999 Mittarilukema: 180000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.