Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Siisti yksiö Vaasan keskustassa kesähinta

300 €
Vuokrataan heti vapaa siisti hissitalon ylimmän kerroksen 31,8m2 1h+kk Vaasan keskustasta osoitteessa Kauppapuistikko 38. Vuokra-ale kesä- ja heinäkuulta 300€/kk ja 1.8.2019 alkaen 580€/kk. Loistava sijainti lähellä keskustan palveluja, Hietalahden liikuntamahdollisuuksia ja Vaasan keskussairaalaa.

Asunto on remontoitu kesällä 2018 ja asunnossa on hyvin varusteltu keittiö, jossa on tiskikone. WC:ssä on paikka pyykinpesukoneelle. Kauniit vaaleat sävyt ja laadukas laminaatti. Autopaikkoja vuokrattavana taloyhtiöstä ja kadulta löytyy ilmaisia paikkoja. Taloyhtiössä siistit saunatilat ja pyykkitupa. Ullakolla häkkivarasto, jonne mahtuu hyvin tavaraa. Hinta 300€/kk kesä/heinäkuu ja 15€ vesimaksu. 1.8.2019 alkaen 580€/kk+ vesimaksu. Vakuus 580€ ja vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan. Asuntoon ei saa ottaa lemmikkejä eikä asunnossa saa tupakoida. Vuokrasuhde solmitaan 31.7.2020 saakka. Mahdollisuus myös kesävuokraukseen 31.7.2019 saakka.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.