Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Radhus 3 r+k i Dragnsäbäck, Vasa

Uthyres för hyresvärdens vägnar en ljus och rymlig radhuslägenhet 3 r+k i Dragnäsbäck, Vasa. Ljusa ytor, golvvärme, central dammsugare, 2 wc, egen bastu och solig bakgård. Ledig f.r.o.m. 1.8. Nära till skolor och daghem. K-market på andra sidan vägen. Ca 2,5 km till centrum.

Hyra 900€/mån innehåller värme och biltakplats + 20€ vatten/person. Kredituppgifterna kontrolleras. Garantihyra 3 månaders hyra eller person garanti
______________________________________________________________________________________
Vuokrataan vuokranantajan puolesta valoisa ja tilava 3h+k rivitaloasunto suositulla Vetokannaksen alueella Vaasassa. Vaaleat pinnat, lattialämmitys, keskusimuri, 2 wc, oma sauna ja aurinkoinen takapiha. Vapautuu 1.8. Lähellä kouluja ja päiväkoteja, kauppa tien toisella puolella. Keskustaan noin 2,5 km.

Vuokra 900eursisältäen lämmityksen ja autokatospaikan +vesi 20eur/hlö. Luottotiedot tarkistetaan. Vuokratakuu 3kk vuokra tai henkilötakaus.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.