Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Vuokatin Lepokatti viikko 34

3 050 €
Myydään Vuokatin Lepokatissa viikko-osake. Viikko 34. Huoneistokoko 3h + kk + parvi, yhteensä n. 83,5 m², sauna ja varasto. Mukavuudet 6 hengelle. Astiat ja sängyt 6 hengelle, lisäksi pinnasänky. Pyykin- ja astianpesukone, kuivauskaappi. Vastike n. 240/vuosi. Majoitusaika lauantai-lauantai. Pihapiirissä lapsille keinu ja hiekkalaatikko. Lisäksi grillikatos. Lähellä hyvät vaellus/juoksupolut sekä marjamaat. Lähellä myös Katinkullan kylpylä. Hyvä kohde myös golffaajille.

Voidaan myös vaihtaa päittäin n. 3000-5000 ns. putput-veneeseen/katettuun sisämoottoriveneeseen/asunto-autoon/pulpettivene/traktori/mönkijä tai bensa-auto. Saahan tietysti antaa kalliimmankin jos haluaa vaihtaa päittäin. Suorasta hinnasta voidaan neuvotella.
Ilmoittaja: Marko Juvonen Sijainti: 57810 Savonlinna  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.