Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Vuokatin Lepokatti viikko 34

3 050 €
Myydään Vuokatin Lepokatissa viikko-osake. Viikko 34. Huoneistokoko 3h + kk + parvi, yhteensä n. 83,5 m², sauna ja varasto. Mukavuudet 6 hengelle. Astiat ja sängyt 6 hengelle, lisäksi pinnasänky. Pyykin- ja astianpesukone, kuivauskaappi. Vastike n. 240/vuosi. Majoitusaika lauantai-lauantai. Pihapiirissä lapsille keinu ja hiekkalaatikko. Lisäksi grillikatos. Lähellä hyvät vaellus/juoksupolut sekä marjamaat. Lähellä myös Katinkullan kylpylä. Hyvä kohde myös golffaajille.

Voidaan myös vaihtaa päittäin n. 3000-5000 ns. putput-veneeseen/katettuun sisämoottoriveneeseen/asunto-autoon/pulpettivene/traktori/mönkijä tai bensa-auto. Saahan tietysti antaa kalliimmankin jos haluaa vaihtaa päittäin. Suorasta hinnasta voidaan neuvotella.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.