Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Temared Transporter 3217/2C 2700 kg 2-akselinen

2 915 €
Jämerä galvanoitu Tema Transporter 3217/2C peräkärry alas laskettavilla alulaidoilla. Lavan sisämitat ovat 325 x 170 cm. Laitakorkeus on 30cm. Peräkärryssä on Alkon akselit ja vetoaisa . 8 kpl kiinnityssilmukkaa löytyy lavanpohjassa. Omapaino n.500 kg. Kuvissa hieman pidempi malli 3617/2C.

Tuontikatsastus ja alv sisältyy hintaan, peräkärryt ovat valmiina rekisteröintiin.
Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tema /Temared peräkärryt valmistetaan Puolassa, firmalla on oma maahantuonti. Parempaa hinta-laatusuhdetta saa etsiä. Tuon myös muita malleja myös Boro peräkärryjä mittatilauksena. Tuon myös maahan muita merkkejä kuten Niewiadow, Rydwan, Zaslaw ja Brenderup edulliseen hintaan. Kysykää hintoja!
Toimitusaika yleensä 6-8 vkoa, kärryjä ei juuri varastoida. Lähiseudulla löytyy useita peräkärryja jotka voidaan päästä katsomaan niin halutessa.
Vuosimalli: 2019
Ilmoittaja: Tom Lundqvist Sijainti: 68840 Nederlappfors  Näytä kartalla
Osasto: Työkalut & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (39)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.