Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Volkswagen Jetta mk2 1.8 CL 4d

1 890 €
Alkuperäiskuntoinen Jetta A2, mk2 tai ihan vaan kakkis. Autolla on takanaan 33 vuotta ja vielä monta edessäpäin, harrastepeliksi tai nostalgian ystävälle käyttöautoksi.

Kaaret peltiä, kynnykset on tehty tehtaalla ei jälkikäteen, auto on todellakin enemmän kuin ikäisekseen hyvä. Sisusta siisti ja paria pikku juttua lukuunottamatta ehjä. Mitään ei puutu ja ei ole toiminut kaatopaikkana.

kone GU, laatikko 4T

Kulkee hienosti, maantiellä niinkuin kiskot olisi aikalaisekseen loistava ajoltaan. Ei Suoman hienoin mutta ehkä toiseksi hienoin, eikä ole kalleinkaan vaan ajatuksella hinnoiteltu.

Autoon on uusittu mm. kytkinpaketti, laturi, jne. jakohihna on vaihdettu 259408 km kohdalla,löytyy huoltokirja ja kasa kuitteja näistä huolloista

Kahdet renkaat vanteilla, alkuperäiset vanteet kapseleineen ja muttereineen talvirenkaissa, kesärenkaat ihan uudet kuvissa näkyvillä tinapyörilla

Kuvia saa lisää pyytämällä ja tosissaan oleva ostaja saa auton tarvittaessa nosturille

Vaihdetaan mutta pidän liian kovaa vaihtohintaa autolle joka ei ole kiinnostava.
Vuosimalli: 1986 Mittarilukema: 311470 km
Ilmoittaja: Jarmo Hellman Sijainti: 60800 Ilmajoki  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.