Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Uudehko rivitalo kolmio 75m2 Laihian keskustassa. v.2010

138 000 €
Laihian keskustassa
75neliöinen kolmio. 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja sauna. Iso terassi takapihalla ja upea perennaistutuksin tehty puutarha. Autokatospaikka sisältyy. Asuntokohtainen ulkovarasto.
Läpitalon huoneisto.
Asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
Yhtiö on kaukolämmössä.
Omalla tontilla.

Eteinen tilava jossa isot peillilliset liukuovikaapistot.

Keittiö: tammiparkettilattiat, iso ja avara keittiö. Induktio/keraaminen liesi, reilu vuoden vanhat jääkaappi-ja pakastin. Astianpesukone. Lattian kanssa samaa sävyä olevat keittiöntasot, valkoiset topi-keittiön kaapistot, paljon säilytystilaa ja eri kokoisia kaappeja. Mahtuu hyvin isoruokapöytä.Keittiön katossa ihanat ledivalot.Upeat keittiön kaakeli seinät ja lisävalot

Olohuone: Kulku suoraan keittiöstä olohuoneeseen, iso ja tilava olohuone joka on valoisa ja avara. Tammiparketit. Vaalea tehosteseinä, muuten valkoiset maalatut seinät. Olohuoneesta pääsee isolle terassille ja puutarhaan jossa perennaistutukset.

Makuuhuoneet: Makuuhuoneiden väliin jää kylpyhuone. Makuuhuoneissa laadukkaat tapetit toisessa huoneessa turkoosin/veden värinen ja toisessa harmaan/hopean värinen tapetointi. Turkoosissa huoneessa vaaleanharmaa maali muissa pinnoissa, hopenharmaassa huoneessa valkoinen maali. Molemmissa huoneissa runsaasti kaappitilaa, toisessa huoneessa liukuovikaapistot.

Wc ja kylpyhuone: musta Mosaiikkilinkkerilattia. Laadukkaat topi-keittiön puna-mustat kaapistot. Valkoiset kaakelit seinissä. Iso tilava sauna

Muuta: taloyhtiössä on kaksi yhteistä ulkovarastoa ja vieraspaikkoja. Rauhallinen taloyhtiöä.Taloyhtiöllä ei ole velkaa ja lähivuosina ei ole tulossa mitään remontteja/korjauksia. Vastike sis.jäte/vesi jne maksut kahdelta aikuiselta yht. 190 euroa. Kaikki palvelut 200m päässä asunnosta. Kunto/kosteusmittaus tehty 2019 huhtikuussa, jolloin ostimme asunnon. Niissä ei mitään huomautettavaa.

Myyntiin haikeudella elämäntilanteen muututtua,asuntovälittäjä voidaan ottaa kaupantekoon.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.