Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Kiskokiinnitteinen seinähylly

132 €
Tilaa postitettuna tai varaa noudettavaksi verkkokaupastamme osoitteesta:
https://outlet1.fi/

Tuote: Kiskokiinnitteinen seinähylly
Tuotetunnus: AA1-001-0002

Tuotteen kuvaus:
Helposti asennettava jykevä seinähylly. Soveltuu erinomaisesti varastoon tai toimistolle. Yläkisko kiinnitetään seinään ruuveilla asennuskohteen mukaan. Hyllylevyt valmistettu koivuviilusta, metalliosat ovat harmaaksi maalattua peltiä. Asennusruuvit eivät sisälly hintaan. Ykaittäiset moduulit ovat asennettavissa rinnakkain leveämmäksi kokonaisuudeksi. Hyllylevyn koko 30,5x80x2,5 cm. Hyllylevyissä ja kannakkeissa on mahdollisesti pieniä käytön jälkiä. Tuotekuvassa on kaksi hyllyä rinnakkain asennettuna.

Tuotteen koko:
Paino noin: 25 kg
Mitat syvyys, leveys, korkeus: cm x30,5cm x160cm x125

Postitus on mahdollinen alle 30 kg painoisille kompakteille tilauksille. Toimitus on saatavissa kaikille tilauksille Vaasan alueelle hintaan 49€. Toimitus muille alueille on sovittavissa erikseen. Nouto onnistuu sopimalla ajankohta erikseen varastollemme osoitteeseen Kirkkopuistikko 4 Vaasa. Tarkista saatavuus ja voimassa olevat alennuskoodit verkkokaupasta ennen tilausta!

Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://outlet1.fi
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.