Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Varainhankintaa, hyväntekeväisyystuotteita sekä kauneusiltoja

12 345 €
Hei!
Olen Anne Järvinen ja olen itsenäinen Oriflame-edustaja Uudeltamaalta. Etsitkö tapaa kerätä varoja lapsesi joukkueelle, urheiluseuralle, yhdistykselle tai koululuokan luokkaretkeen tai leirikouluun tms. Tässä oiva tapata kerätä varoja:.

1. Myymällä varainhankintasettejä. Paketeilla on hinnat, hyvin edulliset normaalihinnat löytyvät kuvista, ja on tarkoitus, että sovitaan yhdessä sopiva myyntihinta paketeille. Erotus jää myyntipalkkioksi. Minä lupaan loppusummalle vielä 10:n lisäalennuksen. Linkki sivulle: https://media-we-cdn.oriflame.com/-/media/FI/Files/muut_materiaalit/varainhankinta-syksy-2019/Varainhankintasetit-hinnoilla-syksy-2019-1.ashx?u=0101010000&la=fi-FI

2. Myymällä hyväntekeväisyyssettejä, joiden tuotosta menee 1€ yksittäisestä tuotteesta ja 2€ tuotepaketista suoraan SOS-lapsikylän turvallisen joulun järjestämiseksi lapsikylän lapsille. Minä annan näidenkin tuotteiden loppusummasta 10:n alennuksen. Näiden tuotteiden myynnistä saa hyvän mielen SOS-lapsikylän lapset omien lasten lisäksi. Linkki hyväntekeväisyyskuvastoon:
https://fi.oriflame.com/catalogues/1519-hyvantekevaisyysesite?store=annenoriflameputiikki

3. Olemalla kauneuskutsujen emäntä tai etäemäntä. Kun myyt 100€:lla kuvaston tuotteita, saat tuotepaketin ilmaiseksi ja kun myynti on 200€, niin saat kaksi tuotepakettia sekä minä annan 10:nalennuksen myynnin loppusummasta.
Linkki kuvastoon: https://fi.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?p=2019015&store=annenoriflameputiikki

Linkki ihonhoitolinjojen kuvastoon: https://fi.oriflame.com/catalogues/0119-novage-tuote-esite?pageNumber=1&store=annenoriflameputiikki

Kerron mielelläni lisää muustakin Oriflamen toiminnasta, kuten miten tulla kanta-asiakkaaksi tai edustajaksi. Ja mitä kaikkea siitä voi saada. Tervetuloa myös ryhmääni:!

Käy tutustumassa: Anne Järvinen Oriflame-sivulla tai Oriflame kaupassani: http://beautystore.oriflame.fi/annenoriflameputiikki
Kerron mielelläni lisää!
Ilmoittaja: Anne Järvinen Sijainti: 00960 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Palvelut Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.