Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

vuokraasuntoa etsitään vaasa/hyreslägenhet sökes vasa

Hei
Eli olen 27v asunnostaan hyvin huolehtiva ja vakituisessa työssä käyvä nainen joka etsii itselleen ja lapselleen asuntoa mieluiten vaasan keskustasta tai hietalahti korkeamäki alueelta, vuokravakuus ja takaaja onnistuvat. Etsimme kaksiota tai pientä kolmiota. Luottotiedot ovat valitettavasti menneet mutta vuokran olen aina maksanut huolella!! Olisi kiva jos asunnossa olisi parveke tai terassi mutta kaikkia ehdotuksia otetaan vastaan!! Muutolla ei ole mitään kiirettä mutta mieluten jos joskus keväällä pääsisi muuttamaan.

Hej
Jag är alltså en 27-årig skötsam kvinna med fast anställning som söker en lägenhet åt sig själv och sitt barn helst i centrum av vasa eller sandviken högbacken området. Hyresgaranti och person som kan gå i godo kan ordnas. Vi söker tvåa eller liten trea. Kredituppgifterna i skick har jag tyvärr inte men hyran har jag alltid betalat i tid. Ev kan rekommendation från förra hyresvärden fås. Det vore trevligt om lägenheten hade en terass eller balkong men alla förslag och tips mottas!! Det är inte bråttomt med lägenheten men det vore trevligt att få flytta nu i vår.
Ilmoittaja: madeline Sijainti: 65200 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Halutaan vuokrata
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.