Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Insamlingar, välgörenhetsprodukter och skönhetskvällar

12 345 €
Hej!
Jag är Anne Järvinen och jag är en oberoende Oriflame representativ för Nyland. Letar du efter ett sätt att samla in pengar till ditt barns lag, idrottsklubb, förening, skolklass, campus etc. Här är ett bra sätt att samla in pengar:.

1. Sälja insamlingsuppsättningar. Det finns priser för paketen, de mycket prisvärda normala priserna finns på bilderna, och avsikten är att komma överens om ett lämpligt försäljningspris för paketen. Skillnaden är fortfarande en försäljningsprovision. Jag lovar ytterligare 10 rabatt på det totala. Länk till sidan: https://fi.oriflame.com/mypages/sell/kampanjat/varainhankintasetit?store=annenoriflameputiikki

2. Att sälja välgörenhetsuppsättningar med en avkastning på 1 euro på en enda produkt och 2 € direkt på ett produktpaket för att organisera en säker jul för SOS Childrens Village-barn. Jag ger dig 10 rabatt på det totala beloppet för dessa produkter. Försäljningen av dessa produkter ger barnen i SOS barnby ett gott humör förutom sina egna barn. Länk till välgörenhetskatalog: https://fi.oriflame.com/catalogues/1519-hyvantekevaisyysesite?store=annenoriflameputiikki

3. Genom att vara en skönhetsvärd eller en avlägsen värd. När du säljer produkter för 100€ i en katalog får du ett produktpaket gratis, och när du säljer för 200€ får du två produktpaket och jag ger dig 10 rabatt på det totala.
Länk till katalog: https://fi.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?store=annenoriflameputiikki

Länk till katalogen för hudvård: https://fi.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?store=annenoriflameputiikki

Jag berättar gärna mer om Oriflames andra aktiviteter, till exempel hur man blir en lojal kund eller representant. Och vad du kan få av det. Välkommen också till min grupp:!

Besök: Anne Järvinens Oriflame-sida eller min Oriflame-butik: http://beautystore.oriflame.fi/annenoriflameputiikki
Jag berättar gärna mer!
Ilmoittaja: Anne Järvinen Sijainti: 00960 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Muut Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.