Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Myydän kaksi kilttiä kania

35 €
Myydään kaksi kania, jotka tarvitsevat enemmän aikaa ja sitä kun ei riitä kaikille kaneille. Yksi on 2-3 vuotias uros, hän on teddyturkkinen joten sitä pitää vähän harjata ehkä myös leikata joku takku välillä. Hän on vähän arka, ja juuri siksi haluan antaa hänelle kodin jossa saa paljon hellyyttä ja aikaa, hänestä haluan 30 e ei leikattu uros. Mukaan saatte valjaat ja hihnat, joihin hänet saa opettaa uudestaan, ruokakupin ja vesinkupin, tuttua ruokaa ja sukupaperin joissa tarvittavat tiedot.
Toinen kani on alle 1 vanha puhdasrotuinen kiltti naaras rex kani, hänkin tarvitsee enemmän aikaa mutta on tullut sosiaalisemmaksi kuitenkin. Sopii hyvin vaikka lapsiperheeseen, jos pieni lapsi niin aikuisella tietysti vastuu. Hänen mukaan tulee ruokakuppi vesikupin tarvittaessa, valjaat hihna joihin en ole häntä opettanut vielä, sukupaperi ja tuttua ruokaa mukaan hänestä pyydän 40 e. Asuvat ulkona koko talven minun luona, häkeissä pitää tällöin olla vähintään puumökki. Naaras kuvassa nr. 1 Varattu! Kuvassa nr. 2 uros myytävänä!
Ilmoittaja: Rebe Sijainti: 68700 Teerijärvi  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.