Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Etsinnässä 2h+k/Sökes 2r+k

Etsin 2h+k, mieluinten parvekkeella. Yksiöitäkin saa ehdottaa. Olen 25 vuotias ja ammatiltani lähihoitaja. Savuton ja lemmikkiejä ei ole. Asunto tulisi olla mieluinten keskustassa, vörkkärillä tai hietalahdessa, mutta palosaarta saa myös ehdottaa. Vuokran tulisi olla maksimissaan n. 650€ tai ihan vähän yli. Voin muuttaa heti tai sitten kun asunto vapautuu. Iso tarve asunnolle, joten jos sinulla on tarjota minulle kiva asunto niin soita tai laita viestiä/sähköpostia.

Sökes 2r+k, helst med balkong. Ni får föreslå ettor också. Jag är 25 år och färdig närvårdare. Rökfri och har inga husdjur. Lägenheten bör vara vid centrum, vöråstan eller sandviken, även brändö också. Hyran bör vara helst max 650€ eller lite över. Jag kan flytta in när som helst. Stort behov att få lägenhet, så om du har lägenhet att hyra åt mig så ring mig eller skicka meddelande/epost.
Ilmoittaja: S.H Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Halutaan vuokrata
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.