Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Retkiauto Transit 2007

11 990 €
Tyylillä rakennettu ohjaamoilmastoitu retkeilyauto Fordin alustalle. Rek.5 hlölle, takaparivuode. Invertteri, uudehko jääkaappi, induktiolevy, mikro, portapotti-wc, ulkovirtapistoke, hana- ja harmaa vesi. Katolla keväällä asennetut 2 x 100 amp aurinkopaneelit, joiden avulla vielä takuunalainen jääkaappi pysyy kesällä jatkuvasti päällä. Lataa 180 amp hupiakkua.

Kulutus: Yhdistetty: 8,1 l/100km. Maantie 7 l, kaupunki 10,1 l. Yht.laskettu verojen määrä 460€/v.

Autoon vaihdettu Hollannista yli 2000€:n vaihtomoottori, jolla ajettu nyt n.225tkm. Moottorinvaihdokseen liittyen asiasta on olemassa ed.omistajan kanssa kirjallista selvitystä. Auto on ollut aikaisemmin Ruotsissa invataksina, nyt Suomessa keväästä -15. Alusta massattu alan liikkeessä Suomessa. Tehdasasennettu Eber-lämmitin vasta kunnostettu huollon h.450€. Öljyt suotimineen öljy/polttoaine ja vaihteistoöljyt vaihdettu lisäaineineen. Katsastuksen aikoihin keväällä vaihdettu jarrupalat taakse, liukutapit rasvattu. Kesällä vaihdettu toinen kuskin penkin alla olevista akuista.

Käytössä jokapäiväisessä ajossa, tekniikka ja laitteet kunnossa. Tästä hienokulkuinen Ford niin retkeilyyn kuin arkiajoon. Muutamien ruostepiskojen hävitykseen tilattu aika vkolle 47, joten ulkoinenkin habitus pian virheetön.

Thermopeite asennettu ohjaamon ja matkustamon väliin estämään kylmien kelien ajan lämmönhukan ohjaamosta. Matkustamoon on ajonaikainen nestekiertoimenen Alde-tyyppinen nestekiertoinen lämmitys. Muutoin leiriytymisen ajalle löytyy 2kw:n sähköpatteri.

Saatavilla myös 3.sarja renkaita vanteineen eli talvi ja kesäpyörien lisäksi m+s talvirenkaat, joista nypitty nastat pois. Sopii ns.välikelin renkaiksi esim. syksyyn ja alkutalveen.

EI VAIHTOTARJOUKSIA! Kaasuautoa voit tarjota, esim. Volvo v70 tai E-mallin Mersua.

KS.MYÖS! https://m.nettikaravaani.com/carioca/auto-roller-41/1531179?back=ownAds/forsale&back=ownAds/forsale
JA
https://m.nettikaravaani.com/muu-merkki/boxer/1532222?back=ownAds/forsale
Vuosimalli: 2007 Mittarilukema: 225000 km
Ilmoittaja: Tommi Koskela Sijainti: 66400 Laihia  Näytä kartalla
Osasto: Matkailuautot & Asuntovaunut Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.