Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Viihtyisä kerrostalo yksiö kaksio huippuhyvällä sijainnilla lähellä keskustan palveluita

620 €
Viihtyisä kerrostalo yksiö kaksio huippuhyvällä sijainnilla lähellä keskustan palveluita.

Talo rakennettu vuonna 1936. Asunnossa paksut seinät, korkeat huoneet ja viehättävät leveät ikkunalaudat. Kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Asunnossa on keittiö, kylpyhuone pesukoneliitännällä ja keittiössä ja olo/makuuhuoneessa valmista kaappitilaa. Keittiössä liesi sekä jenkkikaappi pakastelokerolla. Asunto on kaksion kokoinen yksiö, joten vuokralle voidaan ottaa myös esim. pariskunta tai vanhempi ja lapsi. Taloyhtiössä on pesutupa ja sauna sekä pyörävarasto. Vuokraan sisältyy kellarikomero jossa on paljon säilytystilaa.

Ei lemmikkejä. Ei tupakointia. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan. Valitun vuokralaisen/vuokralaisten on esitettävä voimassa oleva vuokrakohteeseen tehty laaja kotivakuutus ennen avainten luovuttamista. Vuokraan lisätään vesimaksu 22/hlö/kk.

Asunto on vapaa vuokrattavaksi heti. Asuntoon on juuri tehty pieni pintaremontti: keittiön kaapiston ovet on vaihdettu valkoisiksi, tiskiallas ja keittiön tasot on uusittu ja koko asuntoon on laitettu uusi vaalea vinyylilankku lattia.

Asunto vuokrataan kalustamattomana.
Ilmoittaja: Kasarminkatu 11 Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.