Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Kaksi kissaa vailla kotia

0 €
2 kissaa kotia vailla. Mieluusti yhdessä. Mutta myös erikseen.

Ovat tällä hetkellä 2 v ja 5 kk vanhat leikkaamattomat tytöt, eivät ole sukua. Nuorempi on todella arka, ei anna ottaa kiinni ja vanhempi on seurallinen, lempipuuhaa on turkin harjaus.
Jos tytöt lähtee eri koteihin niin vanhemmalla pitää ehdottomasti olla toinen kissa kaverina! Ei ole koskaan ollut ainoa kissa! Nuorempi sopeutuu varmasti ainoaksi kissaksi, voisi jopa rohkaistua.

Kilpikonna värityksellä molemmat. Tosiaan mukaan saa kaikki tarvikkeet raapimistolpan, nurkkamallin kiipelypuun, kaksi vessaa, ruuat ja hiekat mitä on jäljellä. Kuljetusboksia ei ole antaa mukaan.

Puhelufobian vuoksi yhteydenotot viestillä. Toivon että kun otat yhteyttä, niin kerrot tulevasta kodista kattavasti, haluan tietää minkälaiseen kotiin tytöt pääsee. Ulkokissoiksi eivät lähde!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Annetaan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.