Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Kannettava Lenovo G50-70/15,6 HD/i3-4030U/4 GB/1000 GB/DVD/Windows 10 Home uusin

100 €
Otsikon mukainen hyväkuntoinen läppäri. Hyötykone, mutta kyllä pikku pelikin onnistuvat. Vasta vaihdettu uusi grade A näyttö viallisen tilalle. Kone ei ole uusi, joten käytön jälkiä on mutta ei mitään kriittistä. Pikku kiiltoa näppiksessä ja hiiritasossa, jonkun verran pikku naarmuja kuoressa mukana kuskaamisesta mutta eihän tämä uusi olekaan eikä uuden hintainen. Ok akku, laturi mukaan. Vasta asennettu puhdas Windows 10 Home lisenssi ok, Libre Office ja muutama muu open source -ohjelma. Voin asentaa jotain muutakin tarvittaessa jos sinulla lisenssi/ilmainen ohjelma kyseessä.

Kuvia pyydettäessä. Tuon koneen kympillä sovittavaan paikkaan pääkaupunkiseudulla ja saa räplätä vähän ennenkuin kaupat lyödään lukkoon. Myös nouto mahdollinen Nurmijärvi. Maksu käteisellä.
Ilmoittaja: Pertsa Sijainti: 01900 Nurmijärvi  Näytä kartalla
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.