Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Asus 15.6 ZenBook 15. 1TB SSD, Win 10 -kannettava

1 350 €
ASUS ZenBook 15 UX534FTC on erittäin suorituskykyinen, kompakti ja laadukas 15.6 ultrakannettava, joka on varustettu erinomaisella suorituskyvyllä sekä tinkimättömällä täysmetallisella magnesium-alumiini rungolla!
Ainoastaan 1.65kg keveydellään se on yksi markkinoiden kompakteimmista 15.6 kannettavista kattava suorituskyky huomioon ottaen. NanoEdge-tekniikan mahdollistamat hämmästyttävän ohuet, ainoastaan 2.9mm paksuiset kehykset luovat illuusion täysin kehyksettömästä näytöstä. ZenBook 15:n näyttö on myös teknisesti laadukas, Full HD IPS-paneeli laajoilla katselukulmilla, 300nits valovoimalla ja 100 sRGB väriavaruuden kattavuudella. Koneen webkamera on Windows Hello -yhteensopiva 3D IR -kamera, jossa on kannen avaamisesta aktivoituva kasvojentunnistus.
Laitteen taustavalaistun näppäimistön kirjoitustuntumaa parantaa sen ErgoLift-sarana, joka nostaa kannettavan pohjan miellyttävämpään ja ergonomiseen kirjoituskulmaan. Samalla Ergolift tehostaa komponenttien jäähdytystehoa mahdollistaessaan koneen alapuolelle paremman ilmavirran. Kolmas ErgoLift –saranan hyöty on yhdessä Harman Kardonin asiantuntijoiden kanssa suunniteltu äänentoisto, sillä saranaratkaisun luoma tyhjä tila mahdollistaa paremman äänentoiston kaiuttimien ollessa irti pöydän pinnasta.

Käyttömukavuuden optimoimiseksi koneen kosketuslevyyn on integroitu vallankumouksellinen ScreenPad 2.0 kosketuslevy. ScreenPad on samalla sekä perinteinen tasohiiri että integroitu 5.65” Full HD Super IPS-kosketusnäyttö 2160 x 1080 resoluutiolla. Työskentely kahdella näytöllä ilman erillistä näyttöä mahdollistaa tehokkaamman eri tehtävien yhtäaikaisen hallinnan. ScreenPad sopeutuu käytössä olevan sovellukseen - päänäytön sisällön voi vetää tasonäytölle ja sisältö sopeutuu saumattomasti näyttöjen välillä. ScreenPad -kosketuslevyä voi käyttää myös perinteisenä tasohiirenä.
Kevyen ja ohuen rungon sisään kätkeytyy erittäin energiatehokas ja suorituskykyinen kymmenennen sukupolven Intel Core i7-10510U -neliydinsuorit
Ilmoittaja: sakari lukkari Sijainti: 04410 Järvenpää  Näytä kartalla
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.