Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Mercedes-Benz C 2,2 CDI vm.2000 2-hengen pakettiauto

1 500 €
Hyvin toimiva mersu. Hiljattain huollettu. Tehdaswebasto lämmittää nopeasti moottorin ja sisätilan. On myös ajonaikainen webaston käyttö. Hyvät kitkarenkaat alla. Mukaan toiset vanteet, joissa heikot nastarenkaat päällä. Tekniikka hyvä ja liikkuu tarvittaessa ripeästi. Laatikko vaihtaa hyvin. Pari vuotta sitten vaihdettu laatikkoöljyt suodatin sekä peräöljyt. Tässä vuosimallissa vakiovarusteena ajonvakautus järjestelmä. Vakionopeudensäädin mukava lisävaruste. Uusi Pioneer USB/Aux/Radio-soitin ja basso.

Ulkokuoressa vähän sanomista. Ei ruosteinen mutta etupuskurissa halkeama ja vasemmassa etulokasuojassa kolhu, jota vähän oikaistu. Takana mukavasti tilaa tavaroille tai vaikka koiralle. Kahdet avaimet kaukosäädöllä. Autolla ajettu arviolta noin 500tkm. Mittaristo vaihdettu, kun edellisestä meni pikselit pimeäksi. Ilmastoinnin kompura rikki, ei siis puhalla kylmää mutta lämmin talviauto.
Vuosimalli: 2000 Mittarilukema: 500000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.