Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Hartan topline s yhdistelmävaunut

150 €
Siistit ja hyväkuntoiset Hartan topline s yhdistelmävaunut pehmeällä kantokopalla ja turvakaukalolle sopivalla adapterilla + mukaan rengassuojat ja sadesuoja.
Vauva-ajaksi pehmeä kantokoppa jossa irrotettava kova pohjalevy, joka muuntuu vauvan kasvaessa myös lämpöpussiksi, jota voidaan käyttää ratasosan turvavöiden kanssa. Lisäksi vauva-aikaa helpottamaan universal adapteri, jonka kiinnittämällä vaunujen runkoon voi siihen päälle kiinnittää minkä tahansa turvakaukalon.
Vaunuissa kääntyvät etupyörät, jotka saa myös lukittua paikoilleen. Kaikki renkaat puhkeamatonta kennomateriaalia. Ratasosan voi kiinnittää runkoon molemmin päin ja lisäksi vaunuissa on kätevä heittoaisa. Kankaat konepestäviä. Vaunuja säilytetty aina sisällä.
Ilmoittaja: Hanna Kauppila Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.