Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Binar 5S 12/24v. Diesellämmitin + ohjain PU 27

550 €
Binar 5S 12/24v. nestejäähdytettyjen ajoneuvojen käynnistyslämmitykseen max. 5 L. moottoreille jopa -45 asteen lämpötilassa. Takuu 18 kk. Hinta sis. alv.

Korvaa nyt vanha Webastosi uudella Binar 5S Diesel 12/24 v. lämmittimellä. Nyt myynnissä UUSI edullinen ja pienikokoinen diesel 5 kW nestelämmitin autoihin moottori tilavuudeltaan alle 5 l. Toimii pysäköintilämmittimenä ja ajon aikana,tämän uutuus tehopakkauksen koko vain 220x90x136 mm, paino 2,3 kg.
Mahdollisuus lämmittää moottorin lisäksi ohjaamo, auton oman puhaltimen kautta.
Myydään täydellisellä asennussarjalla eli mukaan kuuluu myös ajastin PU-27 ja kaikki johtosarjat,letkut, pumput Bosch ja Thomas + imu ja pakoäänenvaimentimet + pientarvikkeet.Eurooppaan hyväksytty vientimalli E2, CE-merkinnällä.
Lisähinnalla saa myös relesarjan ja GSM-ohjauksen. Tehdastakuu 18 kk.

Nyt myös meillä asennuspalvelu Haminassa.Ilmoita registerinumerosi meille ja me ilmoitamme sinulle Binarin asennushinnan.

Hakusanoja:lisälämmitin, pysäköintilämmitin, esilämmitin, lisälämmitin, sisätilalämmitin, vesilämmitin, nestelämmitin, autolämmitin, konelämmitin, moottorilämmitin, webasto, eberspächer
Ilmoittaja: KMT-Export Oy Sijainti: 49410 Poitsila  Näytä kartalla
Osasto: Autonosat & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.planar.fi/434357587/category/1130046/binar-esilc3a4mmittimet
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.