Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Tontti omakotitalolle

60 000 €
Hyvinkään keskustasta vajaan 2 km päässä sijaitsevalle Solistintie 5 tontille on suunniteltu rakennettavaksi viisi omakotimaista taloa. Tavoitteena ovat omakotimainen asuminen sekä rakennusvaiheen aikataulu- ja materiaalihankinnan mittakaavaetujen hyödyntäminen hankkeessa, jota me rakentajat itse viemme eteenpäin valitsemiemme partnereiden kanssa. Tämä hanke ei ole kaupallisen toimijan vetämä, ja myös hankkeeseen lähtevän tulee olla itselleen taloa toteuttava henkilö.

Tälle sijainniltaan loistavalle, puistoon rajoittuvalle alueelle rakennettavat talot tulevat olemaan naapuruston ilmeeseen sopivia ja ne tullaan toteuttamaan vähintään maatöiden osalta yhtenevällä aikataululla. Oman talosi voit suunnitella omien toiveidesi mukaiseksi ja yhteisesti hankittujen maatöiden jälkeen voit toteuttaa sen toimittajan kanssa avaimet käteen toimituksella tai valitsemallasi toimitusasteella.

Tontille tullaan tekemään hallinnanjakosopimus.

Ota yhteyttä niin voidaan keskustella lisää hankkeesta, tässä on ainutkertainen mahdollisuus toteuttaa unelmiesi talo loistopaikalle!

Kuvassa on alustava hahmotelma viiden talon sijainnista alueella ja alueen sisäisestä tonttijaosta. Talojen muodot ja suunnat ovat vain suuntaa antavia. Tarkoituksena on muodostaa jokaiselle rakentajalle alue, joka vastaa suuruudeltaan normaalia omakotitonttia.
Ilmoittaja: Mika Lahti Sijainti: 05810 Hyvinkää  Näytä kartalla
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.