Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Tontti omakotitalolle vain 2 km Hyvinkään keskustasta

60 000 €
Hyvinkään keskustasta vajaan 2 km päässä sijaitsevalle Solistintie 5 tontille on suunniteltu rakennettavaksi viisi omakotitaloa. Haluaisitko olla mukana tässä ryhmärakentamishankkeessa, jossa pääset toteuttamaan haluamasi talon hyötyen samalla hankkeen mahdollisista mittakaavaeduista ja alueen loistavasta sijainnista?

Tämä puistoon rajoittuva alue on Hyvinkään kaupungin omistama ja siihen tehdään hallinnanjakosopimus, jolloin jokainen ostaa alueen määräosan 1/5 itselleen suoraan kaupungilta. Määräosan hinta on n. 60 000 €.

Alueen suunnittelu ja maatyöt tehdään yhtenevällä aikataululla, jonka jälkeen voit halutessasi edetä oman aikataulusi mukaisesti talosi toteutuksen kanssa.


Ota yhteyttä niin voidaan keskustella lisää hankkeesta!

**Huom!** Tämä ei ole kaupallinen hanke, vaan tässä hankkeessa toteutetaan talot itsellemme asumistarkoitukseen.

Kuvassa alustava hahmotelma viiden talon sijainnista alueella ja alueen sisäisestä tonttijaosta. Talojen muodot ja suunnat ovat vain suuntaa antavia. Tarkoituksena on muodostaa jokaiselle rakentajalle alue, joka vastaa suuruudeltaan normaalia omakotitonttia.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.