Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Kaksi mahtavaa ja korkeaa Renesanssituolia

850 €


Kaksi isoa ja korkeaa hienoa Renesanssituolia. Tummaksi petsattua puuta. Ne ovat malliltaan 1600- luv alkua, mutta tehty joskus 1900- luvulla. Tuolit on isot, korkeus 136 cm korvien päihin, istumakorkeus 51 cm, leveys 49 cm ja syvyys 41,5 cm.

Toisen tuolin selkänojan poikkipuussa kuivahalkeama ks. kuva 4 ja tämä ei vaikuta mitenkään tuolin tukevuuteen ja pikku kolhuja kulmissa ja naarmuja sekä petsin kulumista paikoittain. Kumpikin kestää istumista, eivätkä huoju.

Nämä tuolit sopisivat hyvin yhteen sen hienon Espanjalaisen kirjoituspöytäni kanssa settinä.
Katso pöydän ilmoitus erikseen klikkaamalla myyjän muut ilmoitukset. Se on samaa 1500- luv lopun mallia väriltään ja täynnä kaiverruksia ja kruusausta, messinkiniittejä ym.

Renesanssituoliparin hinta= 850 eur.

Myynnissä on myös 3 kpl näitä hiukan matalampia, mutta vielä enemmän kaiverrettuja vanhoja tammituoleja etelä-Euroopasta.
Niiden kanssa pöydän ympärille saisi jo 4 tai 5 kpl samantyylisiä antiikkituoleja ja pöydästä voisi tehdä esim antiikkisen ruokaryhmän.

Tai myynnissä olisi myös 2 kpl 1400- luv mallista Savonarola munkkituoliakin, uustuotantona tosiaan. Ne eivät ole vanhoja ks. muut ilmoitukseni.

Jos joku haluaa hankkia sekä pöydän että useampia tuoleja, niin yhteishintaa pudotetaan sitten ja alennustakin reilusti settiin tulee.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (18)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.